KUNSTKØB

Hvis du er interesseret i at købe et af billederne du har set på mit website, eller hvis du ønsker at få tilsendt fotos af andre billeder der er til salg, er du meget velkommen til at kontakte mig eller et af de gallerier jeg er knyttet fast til. Du er meget velkommen til at låne nogle malerier med hjem og se om de passer i dit hjem.

BESTILLINGER

Jeg maler kun billeder i acryl på lærred og hvis du ønsker billeder i en bestemt størrelse, vil jeg selvfølgelig gerne imødekomme dit ønske. Motivmæssig vil det dog være efter mit hoved. Jeg tager ikke mod opgaver der indebærer at jeg må gå på akkord med min kunstneriske stil. Med andre ord - jeg er ikke interesseret i at male dine kæledyr eller noget der passer til din sofa eller gardiner. Om det bliver bedre af dette, ved jeg ikke, men det bliver ihvertfald noget jeg kan stå inde for.

KUNSTFORENINGER

Kunstforeninger og kunstcirkler er også velkommen til at besøge mit atelier, ligesom jeg selvfølgelig også gerne kommer ud og viser mine billeder til forskellige kunstarrangementer.

Hvis I er interesseret i at få mig til at udstille i jeres kunstforening kan I bare kontakte mig så vi kan aftale nærmere vilkår. 

KUNST OG ERHVERVSLIV

Loven giver virksomheder ret til at afskrive 30.700 kr. for udgifter til kunst. Loven giver dog kun fradrag for førstegangskøb af originalkunst.
Se loven her.

PERMANENT UDSTILLING OG SALG

Strand-Galleriet, Vejers og Blåvand
Galleri Mernild, Herning
Galleri Amare, Stavanger
Bator Art Gallery, Szczyrk, Polen