Tidligere var der en sparekasse på Fur. Den blev nedlagt og kapitalen blev overført til en fond der udlodder penge til foreninger på Fur.

3F Furs Forenende Foreninger har eksisteret længe inden fagbevægelsen tog navneforandringen til sig.

Fur Bryghus er en af Danmarks bedste bryggerier og derfor må den være en Ølgigant....

Ingen noget med øl. I gamle dage hed det Fur Kommune, men nu må det være Fur Ølkommune.

Nok den mest populære fisk overhovedet. Fisken er desværre forsvundet.

Der landes stadig østers på Fur og derfor har jeg udnævnt vejen langs havnen til Østersgade....

Fur Bryghus laver en øl de kalder Renaisance - en af de bedste øl i DK. 

En ven af mig ringede og spurgte om vi have det godt på Cuantanamo.....

Der skyder sheltere op overalt, men Fur Ældrecenter har dog endnu ikke et..

Råkilde Camping manglede et logo, så jeg tyvstjal et andet kendt logo....

En knægt fortalte mig at i familien havde man altid kaldt forsamlingshuset for Befamlingshuset. Og det er der da også mange der er blevet der igennem årene, altså befamlet.

Midttrafik står for den kollektive trafik på Fur, men på Fur synes man nu ikke at det går så godt....

Turisten på Havnen kan altid fortælle at der ikke er nogen nudiststrand på Fur,

Skuret på Havnen er virkelig et obskurt værtshus. Der må drikkes og ryges lige så meget du lyster.

Der er 3 muslingefiskere på Fur og omkring 50 mislingefuskere, der altid vil give gode råd omkring fiskeriet.

Tidligere stod Indre Mision stærkt på Fur, nu er det vist mere noget andet der bruges tid på.

Min første tekstfisk. Fur Bryghus logo.....

Fur Antik ville gerne have lov at kalde butikken for Genbrugsen, men det ville Coop ikke være med til, så det indbød til en fisk.

Hancock bryggeriet har altid været stærk på Fur lige indtil Fur Bryghus kom til. Forvanskningen lå lige til højrebenet.

Apples logo ligner til forveksling Fur og efterhånden er der også flere af de faste indbyggere der har skiftet nokian ud med en iPhone.

Fur Kunsthal er mit atelier og galleri. Åbent når flaget er ude eller efter aftale.

Et uautoriseret skilt i vore grundejerforening. Mange synes hastigheden på  50 er for høj, så jeg lavede lige et nyt skilt.

Endnu et uautoriseret skilt ved vores nedgang til stranden. Af uransagelige grunde blev der opsat 2 trapper lige ved siden af hinanden. Dette måtte jeg skllte mig ud af.

Fiskeplakaten med 14 fisk kan køben for 200 kr. hos mig eller hos Cirkeline på Fur Havn.

Ingen af fiskene er til salg. Tilhører FurKunst. 

Læs her historien om Fiske-Parade og Talking Fish.

Den sidste lørdag i maj, på Furs muslingedag, kommer Furfiskene frem efter deres lange vinterhi. Men hvor kommer fiskene egentlig fra? Hvem fik ideen? Hvem startede projektet? Og hvordan blev de til?

To kunstnere, Jette Herne og Alek Krylow fra den lille ø Fur i Limfjorden, gjorde i maj 2006 ophold i Athen på vej til den græske ø, Folegandros, hvor de skulle afholde kursus i akvarelmaling.

I Athen så de en masse malede køer placeret rundt omkring i byen. Det var den såkaldte ”Cow Parade”, som turnerede rundt i hele verden.

De to så på hinanden og var lynhurtigt enige om, at de da måtte lave noget lignende hjemme på Fur. Men ikke køer. Det var for voldsomt. ”Vi skal have fisk”, sagde Jette. ”Det vil passe til Fur”.

Niogtredive fisk blev støbt første gang i 2007, i 2009 blev der lavet tyve fisk mere og senere endnu tyve. I 2013 produceres så igen tyve nye fisk..

Hvert år i slutningen af maj, når vandende lunes, kommer fiskene hjem til de hjemlige farvande og den sidste lørdag i maj, hvor der afholdes muslingefestival på Fur, når de frem til øen og den samlede stime kommer op af fjorden og går i land ved havnen på Fur. Der står de som en vældig farverig stime fra fjorden og op på land, inden de allerede dagen efter svømmer ud på øen til deres sommer standpladser. I øvrigt aldrig de samme pladser som året før, nej de finder sig altid et nyt og overraskende sted at være.

Midt i oktober – som regel i uge 42 - samler fiskene sig på kirkebakken, så de kan svømme væk i samlet flok for vinteren og overvintre i varmere have. Et flot syn, når de mange fisk står i formation på bakken.

Det første år forsvandt seks af fiskene. Andet år forsvandt endnu nogle stykker. Så i slutningen af oktober 2008, blev vi enige om, at der måtte produceres nogle flere.

Fiskene er med tiden blevet et særkende for Fur. Mange turister, som vender tilbage år efter år, glæder sig til gensynet med fiskene og for de mange nye turister, som hvert år kommer til Fur, er det en stor oplevelse at se dem overalt på øen.

Jeg har i mit fiskeunivers valgt at lave dekorere mine fisk med "logoinficerede" tekster. under titlen Talking Fish.